SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Länsförsäkringar Bergslagen kommer att sponsra tennis under 2020
 
Martin Mestanza - Verksamhetsansvarig/projektledare

Martin är ursprunglig från Perù. Han är grundare till Simon Sportklubb. Han är utbildad som ledare/tränare inom fotboll (Ungdomsnivå SVFF), ledare/tränare inom basket (grundnivå SVBF) och ledare/tränare TGU2 inom tennis (Svenska Tennisförbundet). Numera är Martin anställd som projektledare på projektet "Tennis i stadsdelar" med finansiering bland annan från Svenska Tennis Förbundet. 

Izabella Walder - Tennistränare
Izabella är svensk - peruansk. Hon är 20  år gammal och är utbildad som (Plattformen - TGU 1 och TGU2) tennis tränare och tränar barn på tisdagar och söndagar i Backahallen hos Örebro Tennis Klubb. Hon är också en av de tränare ansvariga på sommar tennis i olika stadsdelar. Hon arbetar nu inom psikiatrivård och tanken är att efter sommar hon börja studera kriminologi.
 
Emelie Iradukunda - Tennistränare

Emilie är ursprunglig från Burundi. Emelie är en av de två mest utbildade tränare inom föreningen (Plattformen - TGU 1). Hon spelar tennis på Örebro Tennisklubb och är en av de tränare ansvariga på tennis i Backahallen. Hon studerar Biomedicin på Örebro universitet. 

Ayman Radwan - Tennis & Boxningstränare

Ayman kommer ursprunglig från Egypten. Han är utbilda som idrottslärare på Kairos universitet med inriktning på handboll och tennis. Han har även en kiroprat utbildning. Han hjälper föreningen som tränare inom tennis och boxningsverksamhet. 

Kemal Jashari - anställd och materialförvaltare

Kemal kommer ursprunglig från Kosovo. Han är anställd i föreningen och jobbar som materialaret och tränar tennis med barn och ungdomar (Tennis grundutbildning - Plattformen). Han är involverad i alla delar av föreningsverksamheten. 

Asia Abdulrazzaq - Tennistränare

Asia kommer ursprunglig från Kurdistan. Numera hon utbildar sig till undersköterska. Utöver hennes roll som tennistränare (Tennis grundutbildning - Plattformen) jobbar hon med administrativa delar inom kansliet. 

Larissa Nsengiyumva - Tennis
Mer information om henne kommer snart.
Ahmed Karem - Boxning

Ahmed är ursprunglig från Syrien. Han är ansvarig för boxning som motion. han har lång erfarenhet inom Bodybuilding och Fitness. Han tränar och vägleder unga och män just i det  som är hans passion. Han har tävlat internatioenll runt om i mellanöster och en del i europe. 

Ali Alkayal - Boxning
Ali är tränare/ledare för boxningsverksamheten och leder projektet "Boxnings som Motion för Barn"
Mer information om Ali kommer snart.
Mohamed Hassan - Tennis
Mer information kommer snart.
Golep
Mer information om honom kommer snart.
Ibrahim Mire - Futsal
Mer information om honom kommer snart.
Emran Fazlija - Handboll
Emran kommer från Makedonien och är 28 år gammal. Han har jobbat som Instegsjobbare (sex månader) hos idrottsföreningen Karlslund. Han är Simon Sportklubb fotboll  A-laget spelare. Han är utbildad som barn och ungdomstränare inom handboll och kommer att vara en av de två ledare/tränare som kommer att jobba med handboll verksamhet i samarbete med ÖSK Handboll från slutet av januari månad. han går på SFI.
Obs! Bilden kommer att uppdateras snart.
 
Huvudsponsor