Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Örebro Byt Bil AB stödjer Simon Sportklubb.
 
Martin Mestanza - Sportchef
Martin är 54 år gammal och kommer ursprunglig från Perù. Han är grundare till Simon Sportklubb. Han är utbildad som ledare/tränare inom fotboll (Ungdomsnivå SVFF), ledare/tränare inom basket (grundnivå SVBF) och ledare/tränare inom tennis (Svenska Tennisförbundet). Numera är Martin anställd på Folkets Hus Vivalla föreningen.
Ali Alkayal - Boxning
Ali är tränare/ledare för boxningsverksamheten och leder projektet "Boxnings som Motion för Barn"
Mer information om Ali kommer snart.
Izabella Walder - Tennis
Izabella är 17 år gammal och är utbildad (Plattformen - TGU 1) tennis tränare och tränar barn på tisdagar och söndagar i Backahallen hos Örebro Tennis Klubb. Izabella är också en av de tränare ansvariga på sommar tennis i Vivalla. Hon går på Thorenskolan och syfta på att gå in i läkarutbildning.

Ayman Merwan - Tennis & Boxning
Mer information om Ayman kommer snart.
Emelie Iradukunda - Tennis
Emelie är en av de två mest utbildade tränare inom föreningen (Plattformen - TGU 1). Hon spelar tennis på Örebro Tennisklubb och är en av de tränare ansvariga på sommar tennis i Vivalla och även tränare under vinter säsongen. Hon går på Thorenskolan och syfta på att gå in i ekonomiutbildning.
Abdikafi Hassan
Mer information om honom kommer snart. 
Liban Osman - Fotboll & Domare
Liban är fotbollstränare på små barn och även är fotbollsdomare både på Futsal och utomhus.
Han studerar på Praktiska gymnasiet till bilmekaniker. 
Yonis Ahmed - Fotboll
Yonis blir nyligen fotbollstränare för de minsta i föreningen. 
Han går på Risbergska skolan och därefter kommer han att börja på gymnasiet.
Shahlaa Alkarmi - Kansliassistent
Shahlaa Alkarmi, kommer från Syrien. Hennes engagemang i föreningen började efter hennes sommarjobb i Simon Sportklubb. Hon är tennis intresserade och hjälper till i dans verksamheten på tisdagar. Hon jobbar också som programledare på en radio ungdomsprogram i samarbete med FMSS Radio. Hon jobbar som kanslie assistent och hon trivs med hennes arbetsuppgifter.
Azad Bile - Assisterande Ledare
Bile jobbar i föreningen som assisterande ledare på olika idrottsaktiviteter. Utöver hans assisterande uppdrag jobbar han på Vivalla centrum och marknadsförar föreningsaktiviter bland föräldrar.
Nasteho Hassan - Tennis
Information kommer snart.
Ibrahim - Basket
Information kommer snart.
Emran Fazlija - Handboll
Emran kommer från Makedonien och är 28 år gammal. Han har jobbat som Instegsjobbare (sex månader) hos idrottsföreningen Karlslund. Han är Simon Sportklubb fotboll  A-laget spelare. Han är utbildad som barn och ungdomstränare inom handboll och kommer att vara en av de två ledare/tränare som kommer att jobba med handboll verksamhet i samarbete med ÖSK Handboll från slutet av januari månad. han går på SFI.
Obs! Bilden kommer att uppdateras snart.
 
Huvudsponsor