SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Länsförsäkringar Bergslagen kommer att sponsra tennis under 2020
 
Martin Mestanza - Verksamhetsansvarig

Martin är ursprunglig från Perù. Han är grundare till Simon Sportklubb. Han är utbildad som ledare/tränare inom fotboll (Ungdomsnivå SVFF), ledare/tränare inom basket (grundnivå SVBF) och ledare/tränare TGU2 inom tennis (Svenska Tennisförbundet). Numera är Martin anställd som projektledare på projektet "Tennis i stadsdelar" med finansiering bland annan från Svenska Tennis Förbundet. 

Izabella Walder - Tennistränare
Izabella är svensk - peruansk. Hon är 22  år gammal och är utbildad som (Plattformen - TGU 1 och TGU2) tennis tränare och tränar barn på tisdagar och söndagar i Backahallen hos Örebro Tennis Klubb. Hon är också en av de tränare ansvariga på sommar tennis i olika stadsdelar. Hon studerar i socionomprogram på Örebro universitet  och jobba extra på ett gym kedja. 
 
Diya Rzgar - Tennistränare
 
Tedros
 
Emelie Iradukunda - Tennistränare

Emilie är ursprunglig från Burundi. Emelie är en av de två mest utbildade tränare inom föreningen (Plattformen - TGU 1). Hon spelar tennis på Örebro Tennisklubb och är en av de tränare ansvariga på tennis i Backahallen. Hon studerar Biomedicin på Örebro universitet. 

Asia Abdulrazzaq - Tennistränare

Asia kommer ursprunglig från Kurdistan. Hon är utbildad som undersköterska och jobbar på akutvård på Örebro universitet sjukhuset. Utöver hennes roll som tennistränare (Tennis grundutbildning - Plattformen) jobbar hon med en del administrativa sysslor i kansliet. 

Miguel Mutanga
 
Elizaba Nikama - Ledare Assistent

Elizaba kommer ursprunglig från Uganda. han är 22 år och är bosatt i Vivalla. 

Mohamed Hassan - Tennistränare
 
Omar Abdulrazzaq - Tennistränare
 
Ahmed Kareem - Boxning & Gym Tränare
 
Ayman Radwan - Tennis & Boxningstränare

Ayman kommer ursprunglig från Egypten. Han är utbilda som idrottslärare på Kairos universitet med inriktning på handboll och tennis. Han har även en kiroprat utbildning. Han hjälper föreningen som tränare inom tennis och boxningsverksamhet. 

Ali Alkayal - Boxning
Ali är tränare/ledare för boxningsverksamheten och leder projektet "Boxnings som Motion för Barn"
Mer information om Ali kommer snart.
 
Huvudsponsor