SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Martin Mestanza - Verksamhetsansvarig

Martin är 58 år gammal och kommer ursprunglig från Perù. Han är grundare till Simon Sportklubb. Han är utbildad som ledare/tränare inom fotboll (Ungdomsnivå SVFF), ledare/tränare inom basket (grundnivå SVBF) och ledare/tränare inom tennis (Svenska Tennisförbundet) nivå TGU2.

Numera jobbar Martin som frilans och på uppdrag inom civilsamhälle med integration och segregations frågor. 
Izabella Walder Mestanza
Izabella är 21 år gammal och är utbildad (Plattformen - TGU 1) tennis tränare och är barnstränare på tisdagar och söndagar i Backahallen hos Örebro Tennis Klubb. Izabella är också en av de tränare ansvariga på sommar tennis verksamhet i Vivalla. Hon går på Thorenskolan och syfta på att gå in i läkarutbildning.
 
Emelie är ev av de två mest utbildade tränare inom föreningen (Plattformen - TGU 1). Hon spelar tennis på Örebro Tennisklubb och är en av de tränare ansvariga på sommar tennis i Vivalla. Hon går på Thorenskolan och syfta på att gå in i ekonomiutbildning.
Mohamed Hassan
Mer information om honom kommer snart.
Ayman Merwan
Mer information om honom kommer snart.
 
Huvudsponsor