SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fotboll och Läxor om Idrott för P07-10
2018-01-14 13:17
Från och med i början av 2018 startar vi Fotboll och Läxor om Idrott för de minsta i föreningen. Vi kommer att jobba med boken Sportsvenska För Invandrare och detta innebär att varje barn kommer att få sin egen SFI bok. Inför varje lördagsträning kommer tränarna/ledarna att göra en snabb genomgång av läxorna. Allt detta kommer att göras på en roligt sätt där barnen kommer att uppmuntras och berömmas för deras intresse. Syftet med Fotboll och Läxor om Idrott är att uppmuntra barnen till läsning, öka deras kunskap inom idrotten, att få föräldrar att hjälpa till med deras barn med läxorna och att öka deras engagemang i barnens sociala samvaro.
Om Sportsvenska För Invandrare Bok
Sportsvenska För Invandrare Bok är en bok som främst riktar sig till nyanlända och asylsökande i Sverige. Med hjälp av boken lär man sig vanliga ord från sportens värld och får grundläggande kunskaper om fem av våra mest populära idrotter. Ambitionen är att göra det enklare och roligare att lära sig svenska.
 
Huvudsponsor